خدمات الکترونیکی
گزارش فساد و شکایات
X
یکشنبه, ۱۱ آذر ۱۴۰۳ ۲۲۲
چچ

با امضای تفاهمنامه ای و برای صنایع مستقر در منطقه ویژه صورت گرفت؛

اقدام مشترک منطقه ویژه خلیج فارس، گروه مپنا و آلومینیوم المهدی برای تامین برق

تفاهم‌نامه منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس با گروه مپنا و آلومینیوم المهدی با هدف تامین بخشی از برق مورد نیاز صنایع مستقر در منطقه ویژه خلیج فارس به امضا رسید. این مهم قرار است از محل احداث نیروگاه در شرکت آلومینیوم المهدی محقق شود.

اقدام مشترک منطقه ویژه خلیج فارس، گروه مپنا و آلومینیوم المهدی برای تامین برق

به گزارش واحد خبر روابط عمومی ایمیدرو، محمدرضا پیرحسینلو مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در مراسم امضاء این تفاهم‌نامه، اظهار کرد: در راستای رفع دغدغه‌های تامین انرژی پایدار به خصوص برق دوران بهره‌برداری شرکت‌های سرمایه‌گذار منطقه ویژه، امروز شاهد امضا تفاهم نامه چهار جانبه بودیم.
وی در ادامه افزود: این تفاهم نامه بین منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس، گروه مپنا، شرکت آلومینیوم المهدی و سرمایه‌گذاران مستقر در این منطقه -با هدف تامین بخشی از برق مورد نیاز صنایع حاضر- در سالن اجتماعات منطقه ویژه امضا شد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس خاطر نشان کرد: در این تفاهم نامه قرار است از محل بخش بخار نیروگاه آلومینیوم المهدی, تامین برق پایدار دوران بهره‌برداری سرمایه‌گذاران مستقر در این منطقه را داشته باشیم.
پیرحسینلو بیان داشت: طول دوران ساخت نیروگاه -براساس اعلام گروه مپنا- سه سال است و بعد از آن تامین برق انجام خواهد شد.
وی گفت: در این مراسم مقدمات بررسی موارد قراردادی این تفاهم‌نامه آغاز شد و امیدواریم به سرعت به سمت فاز اجرایی این موضوع حرکت کنیم.
حمید رجب پور مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی نیز در این مراسم، گفت: گروه مپنا بار دیگر در راستای رسالت همیشگی خود در جهت تامین برق پایدار برای کشور عزیزمان قدم جدی برداشت.

وی در ادامه افزود: مجموعه مپنا سال‌هاست در کشور در زمینه تامین برق فعالیت دارد و خوشبختانه از چند سال قبل که آلومینیوم المهدی به گروه مپنا واگذار شده، این گروه علاوه بر وظیفه اصلی خود که تولید آلومینیوم است در جهت تامین برق پایدار نیز اقدام کرده است.

مدیرعامل آلومینیوم المهدی، خاطر نشان کرد: ساخت بلوک سیکل ترکیبی نیروگاه ۵۴۶ مگاواتی که از سه سال پیش شروع شده، از ابتدای امسال فاز نخست گازی آن به بهره‌برداری رسید و فاز دوم آن در اسفند ماه سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

مدل راهگشای تامین برق
رجب پور بیان داشت: آن چیزی که موضوع امروز را از سایر کارها که در زمینه تامین برق است، متمایز می کند، مدلی است که راهبری توسط منطقه ویژه صورت می گیرد.
به گفته وی، این مدل در در واقع می‌تواند راهگشای بسیاری از ناترازی ها و توسعه زیرساخت ها در تامین برق باشد.
مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی ابراز کرد: مذاکرات و توافقات اولیه در این مراسم انجام شد و با توجه به تجربه گروه مپنا و پناسیل موجود در منطقه ویژه، این موضوع هر چه سریعتر عملیاتی و وارد فاز اجرایی نیروگاه بخار خواهد شد تا بتوانیم برق مجموعه المهدی به صورت کامل تامین شود و هم بخشی از برق مازاد این سیکل ترکیبی را در اختیار صنایع مستقر در منطقه ویژه قرار دهیم.

این مراسم با حضور محمدرضا پیرحسینلو مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس، متولی زاده مشاور عالی مدیرعامل گروه مپنا، غروی،رئیس هیات مدیره شرکت آلومینیوم المهدی، حمید رجب پور مدیر عامل آلومینیوم المهدی و اسماعیلی نیا دبیر هیأت مدیره گروه مپنا و سرمایه‌گذاران مستقر در منطقه ویژه برگزار شد.

آدرس کوتاه شده: