برگزاري جلسه شوراي سياستگذاري و همافزايي آموزش و توسعه يادگيري ايميدرو و واحدهاي تابعه و منتخب- چهارم ديماه ۱۴۰۱- مجتمع مس سرچشمه
برگزاري جلسه شوراي سياستگذاري و همافزايي آموزش و توسعه يادگيري ايميدرو و واحدهاي تابعه و منتخب- چهارم ديماه ۱۴۰۱- مجتمع مس سرچشمه
برگزاري جلسه شوراي سياستگذاري و همافزايي آموزش و توسعه يادگيري ايميدرو و واحدهاي تابعه و منتخب- چهارم ديماه ۱۴۰۱- مجتمع مس سرچشمه
با عنايت به سياستهاي راهبردي و توسعهاي ايميدرو نسبت به ايجاد همافزايي و همانديشي در حوزه آموزش و توسعه يادگيري در بخش معدن و صنايع معدني ، «گردهمآيي اعضاي شوراي سياستگذاري و همافزايي آموزش و توسعه يادگيري ايميدرو و شركتها، مجتمعها و طرحهاي منتخب بخش معدن و صنايع معدني» روز يكشنبه مورخ 04/10/1401 از ساعت 9 الي 12 در محل سالن جلسات واحد آموزش و تجهيز نيرويانساني مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و همزمان به صورت آنلاين برگزار گرديد.
دراين جلسه دكتر ملاطاهري-مدير آموزش، پژوهش و فناوري ايميدرو، مهندس اميري - مدير آموزش و بهسازي منابع انساني مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، مديران و كارشناسان آموزش و توسعه يادگيري ايميدرو و واحدهاي تابعه و منتخب به صورت حضوري و آنلاين (همزمان) شركت داشتند.
در اين نشست دكتر غلامرضا ملاطاهري- مدير آموزش، پژوهش و فناوري ايميدرو ضمن تمجيد از روند توسعه زيرساختهاي آموزشي و فناورانه در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بر تسهيم تجربيات موفق امور آموزش مجتمع مس سرچشمه با ديگر شركتهاي زيرمجموعه با هدف گفتمانسازي و ايجاد زبان مشترك توسعه پايدار در يادگيري و توسعه در سطح ايميدرو تاكيد كرد. همچنين ايشان توضيحاتي مبسوط درخصوص شرح وظايف شوراي سياستگذاري و همافزايي آموزش و توسعه يادگيري ايراد نمودند. سپس سرفصلها و عناوين دستورالعمل نحوه اجراي فرآيند آموزش و توسعه يادگيري كاركنان ايميدرو و پس از آن عملكرد واحد آموزش بخش معدن و صنايع معدني طي يكسال گذشته را شرح دادند. همچنين ايشان به اجراي پروژه آينده نگري و تدوين سياستها، محورها و برنامه هاي كلان آموزشي ايميدرو در راستاي توسعه نيروي كار حال و آينده با همكاري دانشگاه صنعتي اميركبير و نتايج حاصل از آن در راستاي تدوين شايستگيهاي آموزشي شغل و دورههاي مرتبط با آن اشاره كردند.
دكتر ملاطاهري همچنين اعلام داشتند گزارش نهايي پروژه صدرالذكر دراختيار اعضاي شوراي سياستگذاري قرار خواهد گرفت. همچنين ايشان به ضرورت تداوم برگزاري جلسات اين شورا به منظور همافزايي و همفكري بيشتر در راستاي توسعه يادگيري بخش معدن و صنايع معدني اشاره كرده و به اشتراك گذاري بانك اطلاعات مدرسان و بانك محتواهاي آموزشي آفلاين را ضروري دانسته و تاكيد كردند در اولين فرصت ايميدرو و و احدهاي تابعه و منتخب نسبت به انجام اين مهم اقدام نمايند.
مهندس اميري - مدير امور آموزش و تجهيز نيرويانساني مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و عضو شوراي سياستگذاري آموزش در مجموعه شركتهاي زير مجموعه ايميدرو نيز ضمن تشريح اقدامات و دستاوردهاي حوزه يادگيري و توسعه كاركنان در مجتمع، اين موفقيت را مرهون ديدگاه تحولي و حمايت عملي مديران مجتمع به ويژه مديريت مجتمع و تلاش هدفمند تيم كارشناسي آموزش دانست.
مهندس وحيد اميري بر ضرورت گذار از پارادايم مالكيت آموزش و مديريت كلاس درس به سوي پارادايم حاكميت يادگيري و مديريت شايستگي و توسعه كاركنان تاكيد و بيان كرد: ايجاد يك اكوسيستم يادگيري نه به عنوان يك گزينه لوكس و ژورناليستي بلكه بهعنوان يك ضرورت سازماني و مطالبه مديريتي امروز در دستور كار امور آموزش و تجهيز نيرويانساني مجتمع مس سرچشمه رفسنجان قرار دارد
مدير امور آموزش و تجهيز نيرويانساني مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بهعنوان عضو شوراي سياستگذاري آموزش در مجموعه شركتهاي زير مجموعه ايميدرو، سهپيشنهاد توسعه و تداوم نشستهاي اعضا شوراي سياستگذاري به صورت منظم و با ميزباني شركتهاي زيرمجموعه ايميدرو با هدف تسهيم تجربيات موفق و ايجاد زبان مشترك، همكاري و مشاركت فعال ايميدرو و ساير شركتهاي زيرمجموعه با مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در خصوص تدارك و برگزاري كنفرانسها و نششستهاي تخصصي حوزه معادن و صنايع وابسته و برگزاري مسابقات مهارتي سالانه در سطح شركتهاي زيرمجموعه ايميدور به عنوان يك رويداد ملي را مطرح كه مورد استقبال اعضا حاضر در نشست قرار گرفت.
دكتر حاجيبيكلو – مشاور ارشد امور آموزش و منابع انساني مجتمع مس سرچشمه رفسنجان ضمن اشاره به اقدامات انجام شده در راستاي اجراي استراتژيهاي توسعه منابع انساني، به چگونگي برنامهريزي درخصوص احصاء شايستگيهاي شغلي و برنامههاي توسعهاي و همچنين ايجاد درختواره نقش در سطوح مختلف سازماني و تهيه شرح وظايف براساس آن و استخراج پروفايل شايستگي و بستههاي توسعه شايستگي و تدوين طرح درسهاي مربوطه پرداختند.
دكتر دوستي – مشاور امور آموزش و تجهيز نيرويانساني مجتمع مس سرچشمه رفسنجان به گريدبندي مدرسين و فراگيران اشاره كرده و بيان داشتند محتواهاي آموزشي جديد متمركز بر پروژه، Task و تمركز بر «ترين»ها ميباشد. همچنين اشاره كردند كه آموزش در مجتمع مس سرچشمه با بسط ابعاد فرهنگي، سمبل آموزشي، فرهنگسازي و قهرمانسازي درحوزه يادگيري؛ آئينها، ارزشها و باورها همراه بوده است. همچنين ايشان تعاملات اجتماعي در يادگيري و سيستم پاسخگويي آموزشي را به عنوان راهكارهاي تعاملي در آموزش عنوان كردند. علاوه براين، تهيه اطلس مصاديق توسط كارشناسان و اپراتورها، طرح استعداديابي فرزندان، استقرار و توسعه مداوم نظام مديريت دانش، پيادهسازي ايستگاههاي آموزشي، طرح توزيع كتاب و مسابقات كتابخواني وطرح هرخانه يك ماهر را از جمله طرحهاي آموزشي موثر دانستند كه در آن مجتمع به مرحله اجرا درآمده است.
گفتنيست در حاشيه اين نشست در قالب «تور يادگيري»، كارشناسان آموزش و توسعه يادگيري ايميدرو و نيز مديران و كارشناسان آموزش واحدهاي تابعه حاضر در جلسه از فرآيندها و مجموعه امكانات كارگاهي، فضاهاي آموزشي و به ويژه مركز آموزش فناروانه مجتمع مس سرچشمه بازديد كردند.