خدمات الکترونیکی
گزارش فساد و شکایات
X
یکشنبه, ۱۵ فروردین ۱۳۹۵ ۸۲۰
چچ

راه اندازی طرح های جدید معدن و صنایع معدنی در سال 95

رئیس هیات عامل ایمیدرو طرح های جدید بخش معدن و صنایع معدنی قابل راه اندازی تا پایان سال 95 را تشریح کرد.

راه اندازی طرح های جدید معدن و صنایع معدنی در سال 95

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)،‌ مهدی کرباسیان با اشاره به اینکه نامگذاری امسال به عنوان اقتصاد مقاومتی برای بخش معدن یک فرصت بزرگ محسوب می‌شود، گفت: ظرفیت تولید فولاد در منطقه ویژه خلیج فارس در سال های پیش رو به 10 میلیون تن می رسد و به همین منظور قرارداد ایجاد نیروگاه 235 مگاواتی در منطقه در حال اجرا است و پیش بینی می شود این طرح تا پایان امسال راه اندازی شود.

وی گفت: امسال تعدادی از طرح های واحد آهن اسفنجی فولادهای هفت گانه استانی به بهره برداری می رسد. همچنین، 2 کارخانه گندله سازی با ظرفیت 10 میلیون تن ( هر کدام 5 میلیون تن ) راه اندازی می شود که با بهره برداری از این کارخانه ها، ظرفیت توازن فولاد برقرار می شود و دیگر نیازی به واردات نخواهیم داشت.

کرباسیان تصریح کرد: کارخانه فولاد کاوه جنوب به منظور تولید شمش فولاد به ظرفیت 2/1 میلیون تن در سال تا انتهای بهار امسال و کارخانه «سبا فولاد» با ظرفیت تولید 6/1 میلیون تن آهن اسفنجی در نیمه دوم سال 95 به بهره برداری می رسند.از سوی دیگر، دو یادداشت تفاهم با شرکت های اس. ام. اس. دماگ آلمان و دانیلی ایتالیا برای توسعه فولاد هرمزگان منعقد شده که هدف آن دو برابر شدن ظرفیت تولید فولاد در آن شرکت (از 1.5 به 3 میلیون تن در سال) است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو همچنین اعلام کرد: طرح گندله سازی "مادکوش" به ظرفیت تولید سالانه 5/2میلیون تن که هم اینک در حال ساخت است تا انتهای سال آینده در منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس به بهره برداری خواهد رسید.

وی همچنین به آغاز عملیات ساخت کارخانه فولاد مکران چابهار با ظرفیت 3 میلیون تن در سال اشاره کرد و گفت: در حوزه مس هم امسال طرح های گسترده ای به بهره برداری خواهد رسید.

به گفته کرباسیان، اکنون مراحل نصب تجهیزات فاز پالایشگاه مس خاتون‌آباد (با ظرفیت فعلی 100 هزار تن مس کاتدی)، برای رسیدن به ظرفیت 200 هزار تن در سال آغاز شده است. افزون بر این، امسال پروژه معدن مس چاه فیروزه با مشارکت بخش خصوصی در 35 کیلومتری شمال غرب شهر بابک در استان کرمان فعال خواهد شد.

براساس طراحی انجام شده، استخراج این معدن به روش روباز بوده و می توان 38 میلیون تن ماده معدنی با عیار متوسط 47 صدم درصد درقالب یک طرح 20 ساله (سالانه حدود 2 میلیون تن) از آن استخراج کرد.

منبع: روزنامه اطلاعات- یکشنبه 15 فروردین

آدرس کوتاه شده: